Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

ÚTMUTATÓ A KÉZITÁSKÁK NÉPSZERŰ TÍPUSAIHOZ

Olyan sok formájú és méretű, különböző anyagból készült kézitáska található a piacon. bőr táska kiválasztása feltétlenül a legjobb választás. Mindig stílusosak, hitelesek és sokáig tartanak.

De hogyan válasszuk ki az igényeinek leginkább megfelelő bőr kézitáskát? Itt mindent megtudhat, amit tudni lehet a kézitáskák típusairól, történetéről és arról, hogy mi készíti az It táskát.

Mielőtt elkezdenénk egy apró idézetet Retta komikus és színésznő által -

- Kézitáskák, haver. Az egész a kézitáskákról szól. Nagyon sok pénztárcám van, amelyekre sok pénzt költök - ez az én lekvárom.

Élvezze az olvasást!

 

 

MINDEN TÍPUSÚ PÉNZTÁRCA

- Tetszik a pénzem, ahol láthatom: lóg a szekrényemben! Vagy, ha újrafogalmazhatjuk ezt az idézetet Carrie Bradshaw, aki a kezem körül lóg!

Minden fashionista tudja, hogy a megjelenés nem fejeződik be megfelelő táska nélkül. Ezért nagyon sokan mindig ugyanazt a kérdést teszik fel - hogyan válasszuk ki a tökéletes bőr kézitáskát? Az I Medicinél gondosan alakítunk ki különféle típusú kézitáskákat, amelyek minden alkalomhoz tökéletesen megfelelnek.

Minden típusú táska három nagy kategóriába sorolható:

  • Alkalmi kézitáskák

  • Professzionális kézitáskák

  • Elbűvölő pénztárcák

Minden típusú értékes bőrből készült pénztárcát nagyon óvatosan kell kezelni. Ezért van egy blogbejegyzésünk, ahol részletesen kifejtjük, hogyan kell gondozni a bőrt .

 

 

ALKALMI KÉZITÁSKÁK

A KERESZTTARTÓ

A kereszttartó táska messze a legpraktikusabb mindennapi használatra. Ahogy a neve is sugallja, a testén viseli, így keze szabadon marad. Mindannyian tudjuk, hogy az ügyfelek futtatása és az élelmiszerek hordozása mindkét kezét megköveteli.

Vagy ha tömegközlekedéssel jár, és valaki felhív téged telefonjára, miközben megpróbálja fenntartani az egyensúlyt egy teljes metróban, kissé trükkös lesz. Színes sálat vagy bolyhos kulcstartót hozzáadásával személyre szabhatja a keretes táskáját - az Ön választása!

A VÖDÖR TÁSKA A vödör táska

 

A vödörzsákot először sokkal más célra tervezték, mint a mai napon. A borkereskedők használták pezsgő palackok könnyű szállításához. Azóta újjászületik az utcákon, amelyeket olyan utcai stílusú guruk viselnek, mint Alexa Chung és Kate Bosworth.

A vödörzsák elég tágas, tehát minden kincsét szorosan lezárják. Általában húzózsinórral van ellátva, egy belső mágneses kapcsokkal. Ezenkívül kereszttartóval is rendelkezik, így nem kell aggódnia, hogy a keze „kötözve” van. A vödörzsák csillogó bohém elegáns megjelenést kölcsönöz a megjelenéshez, különösen, ha szép sálat ad hozzá.

A HÁTIZSÁK A hátizsák

 

 

Amikor a hátizsákokra gondolunk, kissé nosztalgikusan hathatunk a középiskolás napokra. Helyezzük az összes nehéz könyvet, notebookot, ceruzatokot és mindent, ami a naphoz szükséges. A bőr hátizsákok rendkívül elegánssá váltak az utcai stílusú divatos nők körében. Ezek a végső kihangosító táskák.

Mary-Kate-t és Ashley Olsen-et már többször észrevették bőr hátizsákban. Számos különféle zárral érkeznek: hevederek, kapcsok, mágneses kapcsok, cipzárak és így tovább. Akár napokat tervez a parkban, akár csak futtatja a feladatokat, a hátizsákok minden igényt kielégítenek.

 

 

PROFESSZIONÁLIS KÉZITÁSKÁK

A HÍRZSÁK A hírzsák

 

 

Ez volt a kedvenc a postafiók és a mai kerékpárüzenetek körében. Ezért a név hordtáska. A nők rájöttek, hogy ez a fajta táska nagyon hasznos lehet. Ez helyettesítheti egy táskát vagy egy sportos hátizsákot.

Ezenkívül nagyon hasznosnak bizonyult azoknak a nőknek, akik tanárként vagy professzorként dolgoznak. Amikor ilyen helyen dolgozik, mindig körülbelül tonna papírt, könyvet, notebookot tartalmaz ceruzatokkal. A hordtáska sok helyet foglal el, és ezek a törékeny papírok nem kerülnek össze a nagyon kényelmes táskába. .

TOTE BAG

 

A táskát sokszor nevezték vásárló táskának. Széles és jellemzően nagyobb a nagyobb oldalon. Jellemzője, hogy téglalap alakú sziluettje van nyitott felső és vállpántokkal vagy fogantyúkkal.

Noha vásárlótáskának hívják, a kapacitás miatt a táska valóban hasznos lehet a profi nők számára. Először is könnyen behelyezheti laptopját, amely abszolút plusz. A laptopon kívül az összes papír, notebook, ceruza és minden más, amire szüksége lehet a munkához, könnyen megtalálhatja az utat a táskájában.

DÜFTIN

Düftin

 

 

A Duffel a tökéletes táska minden nő számára, amely sokat utazik. Vízszintes hengeres alakú és nagyon sok hely van benne. A méret közepes és nagy közötti.

A táska eredete a katonaságban található. Nagyon hasznosak voltak az összes szükséges cucc elhelyezéséhez, és nem volt olyan nagy és ügyetlen, mint a poggyász.

Ugyanez vonatkozik a mai napra. A nagy bőröndök valóban akadályozzák a kényelmes utazást. A duffel tökéletes pótlást jelenthet, ha munkahelyi vagy ünnepnapokon utazik a világ minden tájáról.

A DOKTORZSÁK A doktorzsák

 

 

Az orvoszsákot a múltban orvosok használták. Helyezhetik a szükséges felszerelést a táskába, és házhívásokat kezdeményezhetnek betegeik számára. Az orvoszsák a Wonder Woman képregény aláíró táska volt.

Az orvoszsák általában nagyon egyszerű és elegáns, anélkül, hogy túl sok részletet tartalmazna. Nagyon sok divat láthatja, hogy ez a táska ringat. Kifinomult és kifinomult kinézete tökéletes kiegészítő minden üzleti találkozóhoz.

 

ELBŰVÖLŐ ERSZÉNYEK

A BAGUETTE TÁSKA A baguette táska

 

Van egy vicces jelenet a legendás szex és város show- ban, amikor egy tolvaj megpróbálja ellopni Carrie Bradshaw pénztárcáját. Azt mondja: Adj nekem a táskát!  Carrie válaszol: Baguette!

Ahogy a neve is kijelenti, a népszerű francia kenyér ihlette. A párizsi lányoknak valamiféle kis pénztárcára volt szükségük, ahova minden szükségletüket el tudják helyezni, miközben sétálnak a belvárosban. A baguette meglehetősen kicsi, így tökéletes táska szórakoztató estézéshez a barátnőivel vagy egy romantikus vacsorához.

A BORÍTÉK Kézitáskák

A boríték kézitáskák először a státusszimbólumként mutatták be a királyi családok és a felső osztály számára. Még ma is ez a táska, amely csak a leg formálisabb alkalmakra tökéletes.

Sajnos már nem veszünk részt a labdákon, de az esküvői szertartás vagy üzleti promóciós party ugyanolyan jó, mint a labda. A boríték kuplung tökéletes táska ilyen eseményekhez. Teljesen gazdagnak fogod érezni magát !

A HORDÓ TÁSKA

Ez a kicsi vízszintes, hengeres alakú táska a duffle táska húga. De csak úgy, ahogy néznek ki. A hordótasak egy kicsi változata a duffle bagnak. Tehát legyen nagyon óvatos, ha valahova megy.

Csak néhány szükséges dolgot lehet betenni a hordóba. Ezért ideális táska klubba vagy randizásra.

 

A PÉNZTÁRCÁK RÖVID TÖRTÉNETE

A pénztárca története

 

Amikor az emberek megvitatják a történelem témáját, az ügy inkább az úttörő tudományos felfedezésekre irányul, ki nyerte el a háborút és ki meghódította. Vannak más ismeretlen dolgok, amelyek az történelem során az embereket elvégezték. A táskáknak is van saját története.

Gyakorlatilag nem tudjuk elképzelni az életet nélkülük, de ők is megtették a saját útjukat. Manapság szinte minden nő számára nélkülözhetetlen kiegészítővé vált. Az első pénztárcákat azonban elsősorban a férfiak viselték. Az idő múlásával a pénztárca koncepciója ezekből a gyönyörű kiegészítőkből fejlődött ki, amelyek ma vannak.

A táskák története három fő időszakra osztható:

  • Ősidők

  • A reneszánsz

  • A 18. század

ŐSI PÉNZTÁRCÁK

Az ókori egyiptomi hieroglifák kis méretű tasakot hordozó férfiakat jelentenek a hulladék körül. A történelem során számos más említés is található a kézitáskákról. Az afrikai papok gyöngyös táskákat viseltek. Még a Biblia megjegyzi, hogy Iskariót Júdás erszényt hordott.

A férfiak és a nők egyaránt hordtak kis tasakokat gyakorlati okokból. Szüksége volt valamire érmék beviteléhez, és a zsebek, ha hiszel, még nem léteztek! A zsebek feltalálásával a 16. században az emberek többé-kevésbé abbahagyták a pénztárcák hordozását. Ebben a pillanatban kezdtek eloszlani a dolgok, és a táskák inkább női dolgokká váltak.

A RENESZÁNSZ

A 16. században a chatelaine- t feltalálták. Ez egy kis táska volt, azzal a kampóval, amely hasonló volt a mai kulcstartókhoz. A nők tárolhattak szükséges apró tárgyakat.

Különösen kényelmesek voltak, szem előtt tartva, hogy a mai női divat nagyméretű szoknyákból állt. Könnyen „tárolhattak” néhány chatelaine-t a szoknyájukban, mintha ott sem lennének.

A 18. SZÁZAD

A 18. században felfedezték Pompeiit, és az emberek annyira elégedettek voltak ezzel, hogy a görög és a római dolog ismét népszerűvé vált. A korszerűsített ruhák dühösek voltak, és elengedték az első „kézitáskát” .

A 19. században az ipari forradalom révén az új gyártási módszerek minden típusú kézitáskát nagyban megkönnyítették. Különböző textíliákat hoztak a játékba, ami volt az első lépés a kézitáska forradalmának megteremtéséhez .

 

 

MIT CSINÁL EGY IT TÁSKA?

Az 1950-es évektől kezdve a kézitáskák egyfajta kultuszt kaptak. A divatipar megjelenésével a nők azon tűnődtek, hogy hogyan válasszák ki a tökéletes bőr kézitáskát.

És a hollywoodi aranykor emelkedésével különösen az emberek és a nők akarták megkóstolni ezt a csillogást. A divatipar ezt felismerte, és a nők hamarosan egyszerűen mesésé váltak .

Az 'It bag' kifejezés az 1990-es években született. De a kézitáska őrültsége sokkal hamarabb kezdődött el. Kelly kézitáska elindítása körül volt amelyet Grace Kelly színésznő viselt.

Nem sokkal azután, hogy a híres emberek elkezdték támogatni a divattermékeket. Könnyen felismerhetővé váltak, mint például a Chanel 2.55 és a Birkin , a híres francia színésznő, Jane Birkin.

Az 'It bag' kifejezés valamit jelentett, ami jelenleg divatos. Valami olyat, amit mindenki szeretne, függetlenül az árától. Ma újra kellene feltalálnunk ezt a kifejezést, és valami másról kellene fogalmaznunk. Mi, az I Medici Leather, úgy gondoljuk, hogy a táskák kiváló minőségű bőrből készülnek, szépen testreszabott és minden igényt kielégítő.

KÖVETKEZTETÉS

Remélhetőleg ez a blogbejegyzés mindent tud, amit tudnia kell a kézitáskákról. Soha többé nem kell feltendened magadnak ugyanazt a gondolatokat.

Ha további konzultációra vagy segítségre van szüksége a tökéletes bőr kézitáska megvásárlásakor, akkor teljesen szabadon veheti fel velünk a kapcsolatot. Örömmel segítünk, és megadunk minden szükséges információt. Nyugodtan ellenőrizze bőrkiegészítőinket is, itt, az I Mediciben.