Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

MELYIK BŐR A LEGJOBB MINŐSÉGŰ A FÉRFI TÁSKÁKHOZ?

Nincs semmi rosszabb, mint vásárolni egy gyönyörű bőr munkazsákot, amely az életkorral csökken. Esztétikai szempontból a kiváló minőségű bőrnek feltételezhetően javulni fog az idővel, fejlesztve egyedi tulajdonságait a patina felületén. Az ilyen hitelességhez heves befektetés szükséges, ugyanakkor hangsúlyozzuk a „befektetés” szót, mert nemcsak tartós férfi táskát, hanem örökséget is szerez.

Ezért döntő fontosságú megérteni, hogy a bőr melyik a legjobb minőségű a férfi táskákhoz - amit mi szívesen segítünk elérni ezen a kis bőrvezetőn keresztül ...

BŐR TÁSKÁK ALAPJAI A FÉRFIAK SZÁMÁRA

Annak érdekében, hogy megalapozott döntést hozzon a bőráruk vásárlásakor, először meg kell értenie, hogy milyen típusú bőr létezik, azok tulajdonságai és gyártási módszerei. Emlékezz a emberekre: az emberiség több mint 30 000 éve manipulál a bőrrel, tehát a bőrkészítés ősi kézműves, rengeteg hagyományokkal és szakértői terminológiával.

Sajnos a jelenlegi bőripar néha ezt a terminológiát csak marketing célokra használja, anélkül, hogy ezeket az értékeket és gyakorlatokat alkalmazná a termelésre. A magas piaci kereslet arra késztette néhány gyártót, hogy rövid idő alatt hatalmas mennyiségű bőrt hozzon létre, amely vagy sem közel áll a minőségi előírásokhoz, sem a környezetre nézve veszélyes, vagy sem.

Úgy gondoljuk, hogy a fogyasztó számára fontos megérteni ezeket a terminológiákat, és ezáltal a bőr mi a legjobb minősége a férfi táskák számára Miért a felhajtás? Mivel legközelebb vásárolni vásárol, felteheti a megfelelő kérdéseket, és pontosan tudja, mire fektetett be. És melyik a bőr a legjobb minőségű? Marhabőr .

MIÉRT A LEGJOBB A MARHABŐR?

Minden termékünk 100% marhabőrből készül. A szarvasmarhatartás a bolygó egyik legelterjedtebb állatállománya, és amint a neve is sugallja, a bőr tehénbőrből készül. Biztos lehet benne, hogy az összes használt bőrünk a hús- és tejipar mellékterméke.

Szigorúan ellenzi a kizárólag bőrük miatt tenyésztett állatok bőrével való munkát. Ha ez nem hulladék, kötelező vagyon.

TEHÉNBŐR TULAJDONSÁGAI

A tehénbőr ideális a bőrgyártáshoz az, hogy vastag, meglehetősen gyakori és bárhol elérhető. A borjú vékony és puha bőrt alkot, nagyon kevés folttal, míg a felnőttek vastagabb tulajdonságokkal rendelkeznek, sokkal természetes jelöléssel, amely a bőrének egyedi jellegét adja meg.

Az I Medici-nál olyan kovácsolható bőrökkel dolgozunk, amelyek az idős tejelő tehenekből származnak, a magasabb életminőség és a hosszabb élettartam miatt. Becslések szerint átlagosan 6-8 év közöttük élnek, összehasonlítva más típusú szarvasmarhafélékkel, amelyek élettartama mindössze 5–7 hónap.

Érdekes módon az, hogy egy tehén nem csak egyféle bőrt, hanem 2 és néha akár 3. is készít. Most, hogy tisztítsák meg a levegőt - a tájékozatlan emberek folyamatosan mítoszozzák, hogy egyes teheneket életben nyúzzák le, és még azért is hagyják, hogy újból növekedjenek bőr a jövőbeli betakarításokhoz. Ez teljesen hamis, embertelen és lehetetlen megvalósítani. Ami valójában történik, az egész bőrt különféle rétegekre vágják, ami többféle bőrtípust biztosít, amelyek számos célra felhasználhatók.

HASZNÁLHATÓ MARHABŐR ALKATRÉSZEK

Lényegében a bőr előállításához használt tehén bőrét két elsődleges részre lehet osztani: egyrészt a corium vagy az alsó rétegre, másrészről a gabona vagy a felső rétegre.

A corium a bőr azon része, amely vékony és elasztikus kollagénszálakat tartalmaz, és amely a legkeményebb felső szem alatt nyugszik. Ezenkívül a tehén öregedésével ez a fajta réteg is vastagabbá és szorosabbá válik.

A gabona vagy a felső réteg kifelé, a szőr felé néz, és foltokat, karcolásokat, rovarcsípéseket és egyéb természetes jelöléseket tartalmaz, amelyek a bőrnek hiteles esztétikai tulajdonságait adhatják. Ezt a réteget általában kiürítik, hogy elérjék a sima és fényes megjelenést, de bizonyos jelölések megtarthatók a karakterhez.

Tehát legközelebb, amikor arra keres, hogy a bőr melyik a legjobb minőségű a férfi táskák számára - a marhabőrnek a listájának tetején kell lennie. Mégis mélyítsünk mélyebben, és nézzük meg, milyen egyéb bőrfajták léteznek

BŐR TIPOGRÁFIA

Bőr tipográfia

Bőráruk vásárlásakor vegye figyelembe, hogy alapvetően ötféle bőrt kell keresni:

  1. Teljes szemek. Az a rész, amelyet nem csiszoltak (csiszoltak) a természetes szemcsemétel fenntartása érdekében, ideértve az állat bőr rendellenességeit is.

  2. Legfontosabb szemek. A bőr legkülső rétegét eltávolítják, ami a gyártók számára vékonyabb, megmunkálhatóbb bőrt eredményez.

  3. Valódi vagy osztott bőr. Noha úgy hangzik, hogy valóban megkapja az üzletet, ez a rész köztes rétegekből származik, a felső szem és a velúr között, amelyek jól néznek ki, de könnyen viselhetők.

  4. Suedes. Az állati bőrnek ez a lágy alja jó érzés a tapintáshoz, amelyet általában ruházathoz használnak, és ritkán férfiak számára készített bőr táskák készítéséhez .

  5. Újrahasznosított vagy ragasztott bőr. Ez a legolcsóbb típus rekonstruált maradékból és mesterséges anyagokból készül, amelyek rendelkeznek ezzel a bőr-szerű textúrával, de nem tartják tartósan fenn.

GABONAFÉLÉK

Itt van a válasz arra a kérdésre, hogy melyik a bőr a legjobb minőségű a férfi táskákhoz Ne feledje, hogy azokban az esetekben, amikor a bőrt csiszolják vagy javítják, hogy megszabaduljanak a nem kívánt bőrjelzésektől, akkor felső szemcséket kapunk. A teljes szemű bőr azonban teljesen érintetlen marad, beleértve a természetes bőrjelzéseket is, amelyek a termék egyedi esztétikai tulajdonságait adják. Csakúgy, mint az egyedi ujjlenyomatok, úgy a teheneknek is egyedi prémmintáik vannak.

Mindkét gabonabőr 3 fő kategóriába tartozik, a feldolgozási módszertől függően:

  •     Anilin
  •     Semi-anilin
  •     Védett

 

ANILIN BŐR

Ennek a bőrtípusnak a feldolgozási módja oldható színezékeket használ, ezért az érzés és a megjelenés szempontjából a legtermészetesebb. A hátránya, hogy a leginkább hajlamosak a karcolásokra, foltokra és a fakulásra.

FÉLIANIL BŐR

A legtöbb kantárbőrhez hasonlóan ezt a fajtát pigmentekkel kezelik, amely segít elrejteni a természetes jelöléseket, és így a végeredmény egységesebb megjelenést kölcsönöz. A pigmentálási folyamat ezen kívül azt a kiegészítő védőréteget is biztosítja, amely a bőr karcmentes.

VÉDETT BŐR

Ahogy a neve is sugallja, ennek a típusnak van egy védőbevonat, amelyet permetezni, varrni vagy a felület tetejére nyomtatni lehet. A legjobban védett bőrt használunk bőrtermékeink elkészítéséhez, amelyek garantálják, hogy nemcsak vonzóak, hanem rendkívül tartósak is.

A BŐR ALSÓ RÉSZEI

A gabona alatti részt különféle nyelvtannevek ismerték, amelyek gyakran megtéveszthetik azokat a vásárlókat, akiknek nincsenek korábbi ismeretek a bőr tipográfia és tulajdonságai tekintetében. A probléma megkímélése érdekében, ha hallott olyan kifejezésekről, mint a velúr, valódi bőr, osztott bőr, napa bőr vagy nyomtatott bőr, akkor tudd, hogy ezek mind nagyjából ugyanaz.

A hasított bőrre és a velúrra jellemzően dombornyomással és bevonattal bírnak, hogy elérjék a bőrszerű megjelenést. Annak ellenére, hogy tartósságuk és tartósságuk szempontjából nem felelnek meg a teljes és a felső szemeknek, lágyabb érzésük van, amely ideális a ruházat készítéséhez.

Végül és legkevésbé ragasztott bőr maradt, amely a legkisebb osztály. Legközelebb, amikor férfiak vagy nők bőr táskáját vásárol, vegye figyelembe , hogy ez az osztály a legkevesebb pénzbe kerül, de a teljesítmény szempontjából nem nyújt eredményt.

A ragasztott bőr táskák, aktatáskák és tokok soha nem lehetnek megegyezőek a minőségi előírásokkal, az az oka, hogy újrahasznosított bőrhulladékból, töltőanyagokból és poliuretánrétegekből készülnek, amelyek hajlamosak könnyen elbomlani. Lehet, hogy megtévesztő kinézettel rendelkeznek, de a ragasztott bőrből készült termékek végül nem fogják megtartani magukat használat közben, az adott.

AZ OLASZ BŐRÜNK

Munka táskák

Az szilárd építési gyakorlatokat egyesítjük a vizuális szempontból vonzó tulajdonságokkal, hogy a piacon megtalálható legjobb terveket készítsük. 1952 óta készítünk Firenze bőrből készült termékeket, és a mai napig is megőriztük szabványainkat, hogy a legjobb professzionális és személyes igényeknek megfelelő táskák és aktatáskák elkészítéséhez jussunk Önhöz.

Egy másik dolog, amiben büszkék vagyunk, a növényi cserzett bőr anyagból, amely segít tartós, ízléses és valódi olasz bőr táskák készítésében. Környezetbarát alapelveket alkalmazunk olyan természetes konzervdobozok alkalmazásával, amelyek nem csak a környezet fenntartására szolgálnak, hanem javítják termékeink minőségét is.

Megvan mindent, amire szüksége van! Akár keres egy professzionális táskát, akár egy alkalmi táskát, hogy megmutassák némi stílust és kifinomultságot, ügyvédi táskák, kézitáskák, utazási, tóták, duffel táskák és férfiak és nők munka táskák széles választéka biztosan megfelel mindenki számára az elvárásaid.

A nagyszerű kialakítástól kezdve a legkorszerűbb hardverig a növényi cserzett bőr táskaink életre szóló garanciát és kifogástalan esztétikai tulajdonságokat garantálnak. Nyugodtan nézze meg kínált legjobb márkáinkat:

 

BŐR PÉNZTÁRCÁK

Ez a márka jelenti a választ arra, hogy mi a bőr a legjobb minőségű a férfi táskákhoz A pasztelltól kezdve a modern bőrig a gabonafélékből készült mintázata tartósan épít és elegáns. A pigmentet a felületre eljuttatott védőrétegek lehetővé teszik számunkra, hogy széles választékot biztosítsunk az Ön számára.

A táskamodelleket csiszolják és viaszolják, hogy egyenletes és egyenletes tapintást nyújtsanak mindannyian. Mindegyik darab kézműves, hogy olyan egyedi és stílusos megjelenést kapjon, amely zökkenőmentesen elviselheti mindennapi rutinját. Néhány kattintással közvetlenül a weboldalunkon megrendelheti saját I pénztárcáját.

WESTAL TÁSKÁK

Ha csúcsminőségű bőr táskákat keres férfiak számára , a Westal a tökéletes választás az Ön számára! A cserzőműveinkkel együtt dolgoztunk annak érdekében, hogy megtaláljuk a gabonaanyag impregnálásának olyan védőréteggel, amely megerősíti a zsákot. A viasz és a védőbevonat a bőr számára tartós tulajdonságokat biztosít, amelyek ellenállnak az elemeknek és az általános kopásnak.

Pozitív hozzászólásokat és véleményeket kaptunk ügyfeleinktől, hogy ez a márka a legmegfelelőbb laptopja, dokumentumai és irodai papírjainak megfelelő karbantartásához, ami nélkülözhetetlen a szakemberek számára. Olyan üzleti eleganciát teremtenek, amelyet csak az olasz bőr képes elérni. Készüljön fel néhány fej forgatására, miközben a Westal táskákkal csöpög a munkahelyére!

KÉZI TÁSKÁK

Végül, de nem utolsósorban a híres kézi táskák, amelyek elegáns megjelenésükkel, színeikkel és példa nélküli tartósságával elkényeztetik a választást. Függetlenül attól, hogy divatos kiegészítőkre, erős üzleti táskákra, utazási hátizsákokra vagy kiegészítőkre van szüksége, amelyek kiegészítik az Ön stílusát, ez a márka máris magában foglalja!

Ezek a lenyűgöző bőrműves munkák mindenféle célt szolgálhatnak, az elektronikus eszközök biztonságos berakodásától az esti kirándulások megjelenésének javításáig. A westal márka figyelemre méltóan elegáns mintákat kínál, amelyek bőséges tárhelyet biztosítanak, és szélnek ellenállnak az elemeknek. Néhány kattintással a divatos olasz márka büszke tulajdonosává válhat, itt, az  taskahaz weboldalon!

KÖVETKEZTETÉS

Ismét mi a bőr a legjobb minőségű a férfi táskákhoz Kereskedelmünk bőr, tehát hidd el bennünket, amikor azt mondjuk, hogy a marhabőrnek szánt, teljes szemű bőrnek kell lennie az anyagod, kezét lefelé. A bőr táskák megérintésekor és illatosítása szempontjából némi gyakorlatot igényelhet, de érdemes megbecsülni ezeket a becslési készségeket, ha a piacon a legjobb minőségű bőr táskák büszke tulajdonosává válik.

Ha segítségre vagy konzultációra van szüksége az olasz bőr táskák vásárlásakor, vegye fel velünk a kapcsolatot, és örömmel mutatjuk meg a helyes irányba. Ezenkívül nyugodtan nézze át bő kézműves és kiegészítők kínálatát itt, az I Medici-nál!